Serviceeftersyn af din bil

Få udført et grundigt servicetjek

Hvis det er blevet tid til det regelmæssige serviceeftersyn af din bil, tager jeg gerne et kig på den. Mit værksted er beliggende i Svinninge, men jeg har typisk kunder fra både lokalområdet samt Holbæk, Odsherred, Ringsted og Kalundborg. Kommer du fra et helt andet område, er du naturligvis også altid velkommen.

Jeg lægger vægt på den personlige service

Jeg er en mekaniker, der aldrig lover mere, end jeg kan holde. Derfor kan du også altid forvente, at jeg overholder alle vores indgåede aftaler. Jeg lægger stor vægt på den personlige service. Jeg står derfor også altid til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med et serviceeftersyn af din bil.

Det kan for eksempel være, at jeg under serviceeftersynet har bemærket, at det vil blive nødvendigt med en reparation inden for det næste stykke tid. Det kan også være, at du ønsker mit bud på, om din bil vil kunne gå igennem det næste syn, eller om det er ved at være tid til at overveje at investere i en ny.

Jeg leverer mekanikerarbejde i høj kvalitet

Det er ikke kun den personlige service, der er vigtig for mig. Det er naturligvis også vigtigt for mig at levere en høj kvalitet i mit arbejde. På den måde får du det, som du betaler for, og som du forventer. Når din bil har været forbi mit værksted, kan du dermed forvente, at den har fået et grundigt serviceeftersyn.

Spørg mekanikeren - modtag et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg besvarer gerne dine spørgsmål der omhandler din bil, og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på service eller reparation.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster serviceeftersyn?

Mine priser på et serviceeftersyn varierer alt afhængigt af, hvor omfattende et eftersyn du ønsker. Ønsker du et stort eller et lille servicetjek?

Jeg giver altid et tilbud med en fast og billig pris i forhold til den høje kvalitet, jeg leverer, inden jeg går i gang med arbejdet.​

Kontakt mig og book en tid til service på bil

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at booke en tid til bilservice på mit værksted. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information. 

Jeg lover ikke for meget

Du får min ærlige mening, når jeg vurdere hvad der skal laves på din bil.​

Jeg overholder alle aftaler

Du kan trygt stole på, at det vi aftaler overholdes - hver gang!​

Kvalitetssikring og fast prisaftale

Jeg kvalitetssikrer mit arbejde og vi aftaler en pris, før arbejdet påbegyndes.​

God kundeservice og vejledning

Jeg er god at at snakke, vejlede og servicere mine kunder.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Frandsen Autoservice

Ringstedvej 27, 4520 Svinninge

Klik her for rutevejledning

CVR: 42846120

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 25 54 98

E-mail: kontakt@frandsenautoservice.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-box-fill